EN

Joguines i productes juvenils

Inici>Indústries a les que servim>Joguines i productes juvenils

Joguines i productes juvenils


La principal preocupació per als pares i cuidadors és la seguretat dels nens, Quality Defender ofereix solucions d’inspecció de productes Junvenile per facilitar les vostres preocupacions de qualitat dels productes que introduïu al mercat.

Els inspectors de Quality Defender verificen la integritat i seguretat constructiva dels productes amb inspeccions visuals i proves in situ a les fàbriques dels proveïdors.  

Defensor de la qualitat s’esforça per facilitar la seguretat de la vostra cadena de subministrament mitjançant la verificació de la qualitat dels productes juvenils, inclosos els joguets, els jocs, les cadires altes, les cadires portàtils, els portabebés, els cotxets per a nadons, els cotxets, els cotxets, els vagons, els transportistes per a nens amb rodes, els passejadors per a nadons, els estacionaris centres d'activitats, gandules, gronxadors, canviadors de nadons, biberons, sonalls, maniquins, xumets, portes, tancaments i patis de jocs.


Sempre recomanem als nostres clients que treballin només amb els proveïdors que tinguin un sistema de garantia de qualitat per a la fabricació de joguines i productes juvenils. Quan es requereixi una auditoria d’avaluació de proveïdors, investigarem a fons la capacitat de fabricació i el sistema d’assegurament de la qualitat del proveïdor per assegurar-nos que els nostres clients trien els proveïdors adequats en els quals poden confiar.  


Oferim serveis de proves de test per als vostres productes provats en un laboratori qualificat de tercers per a proves de material, inclòs el contingut de plom en recobriments superficials (16 CFR 1303) i en substrats, inclosos els ftalats (DBP, DEHP, DINP, BBP, DNOP, DIDP), ASTM F1313 N-nitrosamines volàtils (per a mugrons de goma), DEHP-ASTM D3421 i altres metalls pesants, així com serveis de testimonis per a proves d’avaluació de la toxicitat.

Oferim serveis de consultoria per provar els vostres productes en un laboratori qualificat de tercers per garantir que els vostres productes compleixen la normativa de la Llei de millora de la seguretat del consumidor (CPSIA), la GB, la Directiva de joguines de la UE i l’acreditació de l'Associació de fabricants de productes juvenils (JPMA).


图片 1
图片 2
图片 4


图片 6
图片 7


Nines
dit
emparejador
Felpa
trencaclosques
Remot
nadó
nadó
edifici
Contacta'ns