EN

Notícies de la indústria

Inici>Notícies>Notícies de la indústria

Els preus de l'acer a la Xina cauen per tercer dia després de batre rècords

Temps: 2021-05-17 Accessos : 42

图片 1


La barra d’acer de la Borsa de Futurs de Xangai, per al lliurament d’octubre, va caure un 2.8% fins a situar-se en 5,599 iuans (869.75 dòlars) per tona mètrica, que es compara amb un màxim rècord de tancament de 6,171 iuans el dimecres passat, 13th Pot 2021.

 

Les bobines laminades en calent que s’utilitzen al sector de fabricació van caure un 4.4% fins a 5,992 iuans per tona, en contrast amb un màxim rècord de tancament de 6,683 iuans el dimecres passat.

 

L’augment dels preus de l’acer ha obligat algunes empreses constructores i fabricants a frenar les compres de metall. Els preus disparats de l'acer han erosionat greument la rendibilitat de les empreses exportadores, ja que no poden transmetre als seus clients l'augment dels costos a la mateixa velocitat que l'augment dels preus de les matèries primeres.  

 

Divendres, els reguladors de les ciutats de Xangai i el centre siderúrgic Tangshan també van advertir les fàbriques locals contra la caiguda de preus, la connivència o altres irregularitats que puguin interrompre l'ordre del mercat, cosa que s'espera que ajudi a mantenir la pressió sobre els preus.