EN

Notícies de la indústria

Inici>Notícies>Notícies de la indústria

Escassetat de fitxes

Temps: 2021-05-18 Accessos : 121

图片 2

L'escassetat global de xips de semiconductors, els petits dispositius al cor de tots els gadgets electrònics, està tenint un efecte domèstic a la indústria de l'electrònica de consum més àmplia i els analistes diuen que la compressió podria durar fins al 2021 i el 2022 donats els múltiples factors en joc.

 

El 19 de març es va produir un incendi a una fàbrica propietat de Renesas Electronics Corp a Hitachinaka, prefectura d'Ibaraki, al nord de Tòquio, i va danyar 23 màquines utilitzades en la producció de xips. El desafortunat incident ha agreujat l'escassetat de xips, ja que l'empresa amb seu a Tòquio ocupa gairebé un terç de la quota de mercat global dels xips de microcontroladors utilitzats en cotxes i és el segon fabricant mundial de xips per a automòbils després de NXP Semiconductors NV, amb seu a Holanda.

 图片 4

Amb la indústria encara per digerir aquest cop, ha sorgit una altra crisi. Aquesta vegada a Taiwan, on els embassaments s'estan eixugant mentre l'illa viu la seva pitjor sequera en 56 anys. S'espera que l'escassetat d'aigua aprofundirà en una ja aguda escassetat mundial de semiconductors, atès que Taiwan acull algunes de les fundicions d'alta tecnologia més grans i avançades del món, que són extremadament intensives en aigua.

 图片 5

El dilluns 10th El maig de 2021, Malàisia va imposar un nou bloqueig a tot el país, ja que el país s'enfronta a un augment dels casos de coronavirus, que va empitjorar les interrupcions de la cadena de subministrament existents, ja que Malàisia té un paper important en la indústria mundial de fabricació de semiconductors. El president de l'Associació de la Indústria de Semiconductors de Malàisia (MSIA), Datuk Seri Wong Siew Hai, diu que l'escassetat global de xips no es resoldrà d'un dia per l'altre, malgrat les agressives inversions globals per augmentar la capacitat.

图片 3

L'escassetat de semiconductors a tot el món persistirà fins al 2021 i s'espera que es recuperi als nivells normals el segon trimestre del 2022, segons Gartner, Inc. "L'escassetat de semiconductors pertorbarà greument la cadena de subministrament i limitarà la producció de molts tipus d'equips electrònics. el 2021