EN

electrònica

Inici>Indústries a les que servim>electrònica

electrònica


En termes generals, la producció de productes d'electrònica de consum a la Xina i alguns països asiàtics planteja reptes importants per als importadors i minoristes, que han de seguir sent innovadors alhora que garanteixen la seguretat dels consumidors i compleixen les exigents obligacions de temps de llançament al mercat. Una estratègia proactiva de control de qualitat d'electrònica de consum és crucial per superar aquests reptes.

Quality Defender Inspection ofereix serveis d'inspecció d'electrònica de consum en totes les etapes de la cadena de subministrament: des de l'obtenció de nous proveïdors, fins al control de qualitat d'electrònica de consum en procés i abans de l'enviament. La nostra experiència inclou categories de productes com ara electrònica analògica, electrònica digital, càmeres, ràdios, ordinadors portàtils, impressores, circuits PCB, etc.

Quality Defender Inspection verifica la qualitat, les especificacions, les funcions i la seguretat dels vostres productes d'electrònica de consum, així com el compliment dels vostres productes d'electrònica de consum amb els estàndards internacionals rellevants.


Enfocament de control de qualitat d'electrònica de consum

El control de qualitat dels productes d'electrònica de consum requereix una experiència considerable in situ i molta atenció als detalls, els nostres enginyers tècnics personalitzen el nostre estàndard Llista de verificació del producte afegint proves específiques per satisfer els vostres requisits de qualitat.


Principals proves realitzades durant una inspecció d'electrònica de consum


● Prova Hi-Pot.
● Prova de continuïtat de terra.
● Prova d'estirada del cable d'alimentació.
● Prova de consum d'energia.
● Prova de funció.
● Prova de fuga de corrent.
● Prova de funció completa.
● Prova de fregament.
● Comprovació de freqüència.
● Interval de comandament a distància.
● Comprovació de la mida de la memòria.


brillantor
fantàstic-4805591
electrònica-953932
soldadura-3280085_1280
circuit-de-prova-1468062_1280
Contacta'ns