EN

Aparell elèctric

Inici>Indústries a les que servim>Aparell elèctric

Electrodomèstics elèctrics


A Quality Defender, quan realitzem una inspecció prèvia a l'entrega d'electrodomèstics o aparells industrials similars, hem prestat molta atenció a la seguretat i la conformitat dels productes per als nostres clients.

EN/IEC 60335-1:2020 és l'estàndard bàsic al qual ens referim durant la inspecció prèvia a l'entrega in situ dels aparells. Aquesta norma tracta de la seguretat dels aparells elèctrics amb una tensió nominal no superior a 250 V per a aparells monofàsics i 480 C per a altres aparells, inclosos els aparells alimentats amb corrent continu i els aparells que funcionen amb piles.

El terme "electrodomèstics" es refereix generalment als següents articles: forns i cuines, neveres, rentavaixelles, deixalles, microones, rentadores/assecadores, bullidors, cafeteres, torradores i escalfadors, etc... Les proves de seguretat elèctrica a la nostra fàbrica són realitzat per provar la conformitat de la resistència d'aïllament, corrent de fuga a terra i protecció contra el sobreescalfament, etc.

A més de la prova de seguretat elèctrica per assegurar-nos que els productes no presenten perills per als vostres clients, també provem estrictament les funcions dels productes per comprovar que els productes estan en bon estat de funcionament segons la descripció dels manuals d'instruccions.,


图片 4
图片 5


图片 1
图片 2
图片 3


Cafè
Gas
bullidor
Microones
torradora
Torre
Buit
Rentat
1611130828490829
Contacta'ns