EN

Productes de xarxes de dades

Inici>Indústries a les que servim>Productes de xarxes de dades

Dades i Xarxa


Quan es tracta de productes de xarxes de dades, hi ha diferents tipus de provadors per a diferents tipus de tecnologies i diferents proves que poden resoldre problemes diferents. Quality Defender us ofereix solucions d'inspecció en cables Ethernet RJ45, panells de connexió, armaris de servidors que us proporcionen tranquil·litat si no esteu segurs de quin estat de qualitat dels productes que s'enviaran als vostres magatzems.  

T'oferim inspeccions in situ amb les proves següents, sempre que el teu proveïdor tingui els provadors adequats i ben calibrats disponibles per provar els punts clau de qualitat:
   
Pinout/continuïtat: Les proves de continuïtat o de continuïtat de resistència es refereixen al camí continu del flux de corrent en un circuit tancat. Un tester de continuïtat també us permetrà comprovar si els corrents elèctrics poden fluir entre dos punts.

Comprovador de resistència: Aquesta és la mesura de l'oposició d'un conductor a un corrent d'electrons, que es mesura en ohms. Quan hi ha resistència present, la capacitat actual disminuirà a mesura que augmenta la longitud d'un cable. Això vol dir que com més llarg sigui el cable, menys capacitat de corrent té. La majoria de provadors professionals tenen la capacitat de mesurar ohms i poden llegir la resistència.

Pèrdua d'inserció: Això també es coneix com a pèrdua de potència en un senyal de retorn quan s'insereix un dispositiu per una línia de fibra òptica. Quan un senyal transmès és reflectit pels components de l'enllaç, això provoca una pèrdua d'inserció.

PRÒXIM: Aquest acrònim significa "near-end crosstalk", que és una fallada o interferència entre dos cables dins d'un cable. Això pot passar quan els cables d'un cable de parell trenat es creuen. La pertorbació és la mesura de la interferència causada per un parell trenat quan es creuen parells de cables. Les proves de NEXT poden ser complicades quan alguns parells dins del cable passen i altres fallen, la qual cosa fa que hàgiu de provar cada cable individualment.

PS SEGÜENT: "La diafonia propera a la suma de potència és una mesura i una extensió de NEXT, ja que s'aplica als extrems del cable de parell trenat de quatre fils.

ACR-F: "Ratio d'atenuació a diafonia - extrem llunyà" Assegura que un cable de parell trenat rebi un senyal a l'extrem receptor del cable, per assegurar-se que no hi ha cap altra interferència d'altres parells de cable. L'ACR-F es mesura en decibels pels provadors de xarxa. Un provador de xarxa pot calcular la potència del senyal transmesa a un extrem d'un enllaç d'un parell trenat.

PS ACR-F: "Power Sum Attenuation-to-Crosstalk-Far End": la diferència entre PSNEXT i l'atenuació a l'extrem més allunyat del cable. PS ACR-F calcula la suma de potències d'un parell individual ACR-F.

ACR-N: "Ratio d'atenuació de la diafonia - Near End": aquesta és la mesura que indicarà quan les transmissions de senyal són més fortes que la interferència causada per la diafonia a l'extrem del cable.

PS ACR-N: Això significa Power Sum Attenuation-to Crosstalk-Near End i descriu la suma de potència que és l'acumulació d'atenuació dins de quatre cables.

Pèrdua de devolució: Això passa quan un cable obté petits obstruccions de senyal interns causats per reflexos que s'envien de tornada al transmissor mentre es dirigeix ​​cap al receptor. La pèrdua de retorn es produeix normalment en cables que tenen terminacions inferiors a causa d'un engarçament de mala qualitat. A més de provocar una transmissió de senyal deficient, si la quantitat de pèrdua de retorn en un cable és massa alta, això pot provocar que el cable rebi una nota negativa quan es prova. Les proves de pèrdua de retorn es mesuren en decibels. L'equació per a la pèrdua de retorn per al canal de cable Cat 5e és: RL = 10 log10(Pout/Pin) La freqüència (en MHz) 1< f <20 és igual a la categoria 5e (dB) 17. 20

Pèrdua de paquets/diafonia
Quan rebeu interferències i un senyal no desitjat dins del vostre cable, teniu el que s'anomena diafonia. Aquestes malalties van de la mà amb el que es coneix com a pèrdua de paquets, que pot mutilar les dades i trencar la força del senyal. Aquests dos problemes poden causar estralls a la vostra xarxa, però per sort es poden provar amb un provador de xarxa que tingui instal·lat el programari de gestió de proves.

Comprovadors de continuïtat i corrent
Si necessiteu provar tensió, corrent o continuïtat, podeu fer-ho amb un tester elèctric. Aquest tipus de provador us permet provar cables amb volts, corrent o ohms mentre comproveu si hi ha curtcircuits al circuit. Els provadors poden mesurar automàticament els volts AC/DC i el corrent digitalment, sovint en qüestió de segons.

Comprovadors de generadors de tons
Els generadors de tons solen venir amb una sonda amplificadora i poden provar la continuïtat d'un cable amb àudio enviant un to a un grup de cables mentre l'amplificador rep aquest to i identifica els cables defectuosos dins de parells trenats. Els generadors de tons poden comprovar si hi ha ports actius, comprovar si hi ha problemes als extrems dels cables i fins i tot poden reassignar ports no utilitzats.

pegat
Intel · ligent
Server
Patch-Cables
Contacta'ns