EN

Tallacircuits

Inici>Indústries a les que servim>Tallacircuits

Disyuntors BT


Més de 80 nacions que col·laboren per formular estàndards mundials sobre subministrament elèctric i harmonització han format la Comissió Electrotècnica Internacional (IEC). Tanmateix, la majoria d'aquests països participants ja tenen els seus propis estàndards nacionals que poden diferir dels elements de les normes IEC.

A Quality Defender, adoptem principalment els estàndards europeus (EN) i els estàndards britànics (BS) quan fem proves d'interruptors de baixa tensió. Aquestes normes inclouen BS EN 61439-3-2012 (2015): Conjunts d'aparells de control i de baixa tensió; BS EN 60898-1-2019: Accessoris elèctrics - Interruptors per a la protecció contra sobreintensitat per a instal·lacions domèstiques i similars - Part 1: Interruptors per a funcionament en corrent altern; BS EN 61008: Interruptores diferencials sense protecció integral contra sobreintensitat per a usos domèstics i similars (RCCB) i BS EN 61009: Interruptores diferencials amb protecció integral contra sobreintensitat per a usos domèstics i similars (RCBO)


图片 1

图片 2


El nostre procediment d'inspecció general dels interruptors automàtics de BT consta dels punts següents.

Tanmateix, estem oberts a requisits de prova personalitzats.


check List
DESCRIPCIÓ DE LA LLISTA DE VERIFICACIÓ
Comprovació de quantitat- La QTY s'ha de comprovar segons el PO.
Qualitat de l'embalatge- Comproveu la robustesa de les caixes. Assegureu-vos que no es perdi espai en excés.
Obra d'art i etiquetes- Les etiquetes, la descripció i els dibuixos lineals han de coincidir amb els productes reals
Instruccions d'ús- Comproveu si hi ha errors al manual d'instruccions/diagrama de cablejat.
Inesborrable del marcatge- Totes les marques dels productes han de ser correctes, duradores i llegibles de manera permanent. i no s'ha de col·locar sobre cargols, volanderes extraïbles o altres peces fàcilment desmuntables, ni sobre peces destinades a la venda per separat.
SN /Número de comanda- S'han d'imprimir els números SN/PO al revers dels productes
Inspecció visual de la superfície i l'estructura del producte- La superfície del producte ha de ser llisa sense rascades, òxid o danys evidents
- Les parts interiors, no es permeten vores afilades, esquerdes/ruptures, òxid i rebaves.
Compliment del símbol CE i RAEE
taula
La mida mínima és la diagonal X és de 5.00 mm. Idealment, aquesta marca s'hauria de modelar al plàstic si es pot trobar un lloc adequat al revers de les plaques frontals.
Material, color i consistència de l'acabat- Comproveu que el material utilitzat en els productes ha d'estar d'acord amb les especificacions
- Comproveu acuradament el color i l'acabat de la caixa i assegureu-vos que siguin coherents i que coincideixin bé amb les mostres de referència.
- No es permet la contaminació o marques de motlle a la superfície.
Qualitat d'impressió amb tampografia o gravat làser- La tampografia o el gravat làser del producte ha de ser net, clar i durador.
Comprovació de dimensions i pes- Mesureu l'alçada, l'amplada, la profunditat del producte, la distància entre els clips del carril DIN, la longitud dels cables volants i el pes ha d'ajustar-se als requisits.
Indicador mecànic- Si s'utilitza un indicador mecànic separat per indicar la posició dels contactes principals, aquest ha de mostrar el color vermell per a la posició tancada (ON) i el color verd per a la posició oberta (OFF), l'activació/desactivació de l'indicador necessita per ser suau.
Fiabilitats de cargols, peces de corrent i connexió- Els cargols s'han d'estreny i afluixar manualment un mínim de cinc vegades per comprovar l'enganxament dels cargols amb una rosca de materials aïllants. Durant la prova, la connexió cargolada no funcionarà solta i no hi haurà danys, com ara trencament de cargols o danys a les ranures del cap, rosques que perjudicaran l'ús posterior de l'interruptor. Parell de 2.5 Nm durant 1 min.
Fiabilitat de terminals per a conductors externs- Els terminals s'han de dissenyar per subjectar els conductors de manera fiable. Els terminals han de permetre la connexió de conductors de coure amb àrees de secció transversal nominal.
Disposició terminal- Els productes han de tenir una disposició de terminal correcta i tots marcats clarament  
Comprovació del funcionament de l'interruptor- Accioneu l'interruptor manualment (MIN 20 vegades) per comprovar si l'interruptor funciona sense problemes. No s'ha d'enganxar ni encallar cap interruptor.
Test botó (RCCB/RCBO)- Premeu el botó de prova amb el producte carregat, el contacte principal estarà obert.  
Prova de característiques actuals del temps: primera part (MCB/RCBO)- Un corrent igual a 1.13 In es fa passar durant el temps convencional per tots els pols, començant pel fred. L'interruptor no s'activarà en 1 hora, el corrent augmenta de manera constant en 5 segons, fins a 1.45 polzades, l'interruptor s'activarà dins d'1 hora.
Prova de característiques actuals del temps: segona part (MCB/RCBO)- Un corrent igual a 2.55 In es fa passar per tots els pols, començant pel fred, el temps d'obertura no ha de ser inferior a 1 s i no ha de ser superior a 60 s per a corrents nominals de fins a 32 A inclosos;  120 s per a corrents nominals superiors a 32 A.
Prova d'activació instantània (MCB/RCBO)- Per al tipus B, s'aplica 3In al interruptor, el temps d'obertura no ha de ser inferior a 0.1 s i no més de 45 s per a una classificació de fins a 32 A, 90 s per a més de 32 A. S'aplica 5In, l'interruptor s'activarà en un temps inferior a 0.1 s.
- Per al tipus C, s'aplica 5 In al interruptor, el temps d'obertura no ha de ser inferior a 0.1 s i no més de 15 s per a una classificació de fins a 32 A, 30 s per a més de 32 A. S'aplica 10In, l'interruptor s'activarà en un temps inferior a 0.1 s.
- Per al tipus D, s'aplica 10 In al interruptor, el temps d'obertura no ha de ser inferior a 0.1 s i no més de 4 s per a una classificació de fins a 32 A, 8 s per a més de 32 A. S'aplica 20 in, l'interruptor s'activarà en un temps inferior a 0.1 s.
Prova de funcionament del corrent residual- tipus AC (RCCB/RCBO)- Per al tipus RCCB/RCBO de CA, en estar en posició tancada, el corrent residual s'incrementa de manera constant, a partir d'un valor no superior a 0,2 I△n, intentant assolir el valor de I△n en 30 s, el corrent d'intervenció. mesurat no ha de ser superior al corrent residual nominal.
Corrent continu polsat residual tipus A (RCCB/RCBO)- Per a RCCB/RCBO de tipus A, verificació del funcionament correcte en cas d'augment continu de corrent continu polsador residual- Consulteu l'annex 9.9.31
Prova de tipus de rendiment (aïllador)- Per a l'aïllador: per verificar el rendiment i les característiques generals, el rendiment operatiu, el rendiment del curtcircuit, el corrent de curtcircuit condicional, la capacitat de rendiment de sobrecàrrega.
Resistència a la calor- L'aparell de commutació es manté durant 1 h en un armari de calefacció a una temperatura de (100 ± 2) °C, després de la prova, no hi haurà accés a la part viva, el marcatge encara serà llegible. No es tenen en compte la decoloració, ampolla o desplaçament de la funda.
Resistència a la calor anormal i al foc- Per a les parts externes dels aparells de commutació fetes de material aïllant necessari per retenir en posició les peces que transporten corrent i les parts del circuit de protecció, mitjançant l'assaig realitzat a una temperatura de (960±15)°C.
Resistència a l'oxidació- Els cargols es desengreixen abans de la prova, les peces es submergeixen durant 10 minuts en una solució al 10% de clorur d'amoni en aigua a una temperatura de (20±5) °C, agiteu les gotes abans de col·locar-les en un ambient saturat d'aire amb humitat a una temperatura de ( 20 ± 5) ° C, assecat durant 10 minuts en un armari de calefacció a (100 ± 5) ° C, la superfície no ha de mostrar signes d'òxid.    
Prova EMC- Per verificar el compliment de l'aparell amb els requisits d'EMC. immunitat: aparells que no incorporen circuits electrònics
Interruptor mecànic Test de vida- Quan el temps ho permeti i els equips disponibles, s'ha de dur a terme una prova de cicle de vida mecànica on-off a la fàbrica.
Prova d'olla alta- Prova d'alta potència de 2.0 KV
Prova d'instal·lació de carril Din- Quan s'instal·la al carril DIN, s'aplica força a l'aparell, cap avall 50N vertical durant 1 min, cap amunt 50N vertical durant 1 min, sense danys


circuit
industrial
RCD
Timer
Contacta'ns