EN

Inici>Qui som?

Quality Defender és operada per Elecimport China amb oficines principals a Xangai i Guangzhou, i amb equips d'inspecció basats a totes les àrees industrials principals de la Xina, així com en alguns països del sud-est asiàtic. Fundada l'any 2005, hem estat oferint serveis d'inspeccions prèvies a l'entrega, auditories de fàbriques, avaluació de proveïdors, proves de productes i serveis de consultoria de control de qualitat a tota la Xina i el sud-est asiàtic a moltes empreses preeminents d'Europa, Amèrica, Austràlia i Àsia.

Amb el suport de les experiències professionals col·lectives i el coneixement del sector del nostre equip, Quality Defender és adequat per ser el vostre soci fiable per salvaguardar la qualitat del vostre producte i destacar entre la multitud millorant la seguretat de la vostra decisió de compra mitjançant les nostres solucions integrals de control de qualitat.

Els nostres inspectors són inspectors qualificats de The Lighting Industry Association al Regne Unit. Creiem que la millora contínua dels membres del nostre equip a través de diversos esquemes de formació és important per permetre als nostres inspectors amb diversos coneixements sobre productes demostrar el seu talent als nostres clients globals. Amb la nostra formació de primera classe i estàndards ètics sòlids, Quality Defender Inspection Services ha estat proporcionant centenars de milers de serveis d'inspecció prèvia a l'enviament als nostres clients globals durant l'última dècada i ofereixen als nostres clients la tranquil·litat i la confiança que els seus productes compleixen la qualitat exacta. estàndards i s'ajusten a les seves expectatives.

Per obtenir més informació sobre nosaltres, subscriviu-vos al nostre canal de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfJrv4tldK-ug8ap4LF6CWA

1611107543109994
1611107543234877
1611107543596583
1611107543997005